Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2012

Ετοιμάζονταν να πουλήσουν βρέφος έναντι 10.000 ευρώ!Τρία άτομα που εμπλέκονται σε κύκλωμα αγωραπωησίας βρεφών συνελήφθησαν απο την αστυνομία.
Εξαρθρώθηκε από την ασφάλεια Τρίπολης κύκλωμα, που εμπλέκεται σε αγοραπωλησίες βρεφών, ενώ συνελήφθησαν χθες στον Πειραιά δύο άντρες και μία γυναίκα, Βούλγαροι όλοι, μέλη του κυκλώματος, ηλικίας 50, 51 και 39 ετών αντίστοιχα.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας οργανώθηκε επιχείρηση και αστυνομικοί προσποιούμενοι τους αγοραστές κατάφεραν να έρθουν σε επαφή με το κύκλωμα. Μετά από πολυήμερη διαπραγμάτευση συμφωνήθηκε η αγοροπωλησία βρέφους αντί του ποσού των 10.000 ευρώ.

Έτσι χθες σε προκαθορισμένη συνάντηση, σε καφετέρια στον Πειραιά, προσήλθαν η 39χρονη Βουλγάρα μητέρα του βρέφους, μαζί με τους άλλους δυο ομοεθνείς της και παρέδωσαν στους αστυνομικούς που εμφανίστηκαν ως υποψήφιοι αγοραστές το νεογέννητο αγοράκι. Αφού παρέλαβαν το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ, σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, οι αστυνομικοί επενέβησαν άμεσα και τους συνέλαβαν.

Το δέκα ημερών βρέφος μεταφέρθηκε κι έχει φροντίδα στο νοσοκομείο παίδων "Αγλαΐα Κυριακού", με την συνδρομή της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης "Χαμόγελο του Παιδιού".

Επιπλέον, από την αστυνομία επισημαίνεται ότι ο 51χρονος Βούλγαρος είχε συλληφθεί κατά το παρελθόν και είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης στις δικαστικές Φυλακές Ναυπλίου και Κορινθίας, για το ίδιο αδίκημα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα Πειραιά.


Πηγή:Newsit.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...