Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2012

Ντόρα: Με πόνο ψυχής θα ψηφίσουμε τα νέα μέτρα
Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας μιλώντας στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής ξεκαθάρισε τη θέση που θα κρατήσει κατά την ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης αύριο στην Ολομέλεια, σπεύδοντας ωστόσο να την χαρακτηρίσει κάκιστη καθώς, όπως είπε, δεν υπήρξε ουσιαστική διαπραγμάτευση με ελληνικές αντιπροτάσεις.

'Με πόνο ψυχής η Δημοκρατική Συμμαχία θα ψηφίσει τη νέα δανειακή σύμβαση γιατί αντιλαμβάνεται ότι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να χρεοκοπήσει η χώρα'' αυτό δήλωσε χαρακτηριστικά η Ντόρα Μπακογιάννη ενώ υπογράμμισε ότι ''η συμφωνία επιβάλλεται στη χώρα μας γιατί δεν υπάρχει εναλλακτική που να αποφεύγει τη χρεοκοπία.

Και είναι άδικη γιατί το τίμημα θα το πληρώσουν για άλλη μια φορά οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις''.

Παράλληλα η κ. Μπακογιάννη επιτέθηκε στα άλλα τρία κόμματα που συγκυβερνούν για τη στάση τους το τελευταίο διάστημα κάνοντας λόγο για καραγκιοζιλίκια τα κάλεσε να σοβαρευτούν ενώ σημείωσε ότι μέχρι χθες, η ανακοίνωση του πρωθυπουργού μιλούσε για συμφωνία τριών αρχηγών και τριών κομμάτων με το μόνο σημείο διαφωνίας τους τις συντάξεις.

Πηγή:Newsit.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...