Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Επιμένει ο Σαμαράς στις απειλές για διαγραφή όσων δεν ψηφίσουν



Ζήτησε εκλογές στις αρχές Απριλίου αμέσως μετά τη συμφωνία για PSI.

Επέμεινε ο πρόεδρος της Νεας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς στο θέμα της κομματικής πειθαρχίας, λέγοντας πως όσοι δεν ψηφίσουν τη νέα δανειακή σύμβαση και φυσικά τα μέτρα που τη συνοδεύουν θα βρεθούν αυτόματα εκτός κόμματος.

Και σαν μέσο πίεσης, ανέφερε τους κινδύνους που κρύβονται πίσω από μία πιθανή καταψήφιση της συμφωνίας, λέγοντας πως "θα δούμε κλειστά μαγαζιά και άδεια ράφια", ενώ δικαιολόγησε την αλλαγή της στάσης του σε σχέση με αυτή πριν δύο χρόνια, λέγοντας πως "τώρα που είμαστε στο χείλος τι πρέπει να κάνω, να σπρώξω τη χώρα στο γκρεμό;”.

Ο κ. Σαμαράς όπως και στην Κοινοβουλευτική του Ομάδα έτσι και τώρα στη Βουλή, απαίτησε να οριστεί άμεσα ημερομηνία εκλογών στις αρχές Απριλίου αμέσως δηλαδή μετά την ψήφιση του PSI.

Βέβαια, ακόμα και σε μία τέτοια ιστορική και κρίσιμη στιγμή, ο κ. Σαμαράς δεν παρέλειψε να επιτεθεί στο ΠΑΣΟΚ, λέγοντας πως έχει το θράσος να ισχυρίζεται ότι η Νέα Δημοκρατία προσχώρησε στις θέσει του.

Τέλος, ο κ. Σαμαράς δήλωσε ότι προσπαθεί η Νέα Δημοκρατία να βγάλει την Ελλάδα από το κάδρο της κρίσης και να αποφύγει η χώρα την χρεοκοπία.

Πηγή:Newsit.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...