Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Αποχώρησε από τη Βουλή ο ΛΑΟΣ εκτός από Βορίδη και Γεωργιάδη



Όπως φαίνεται Βορίδης και Γεωργιάδης τελικά θα υπερψηφίσουν τα νέα μέτρα.
Αποχώρησε τελικά το κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη από τη Βουλή, καθώς όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος, είναι ανυποχώρητοι στο όχι και δεν θέλουν να νομιμοποιήσουν την ψηφοφορία που είναι αποτέλεσμα εκβιαστών που λένε ή ψηφίστε ή χρεοκοπείται.

Ωστόσο, αμέσως μετά την ομιλία του οικ βουλευτές του ΛΑΟΣ αποχώρησαν εκτός από τα δύο στελέχη του, κ. Βορίδη και κ. Γεωργιάδη που μένουν αμετακίνητοι στη θέση τους και σκοπεύουν να ψηφίσουν τη νέα δανειακή σύμβαση παρά την απειλή για διαγραφή τους.

Πάντως, στην ομιλία του ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε ότι δεν μετάνισε που στήριξε τον κ. Παπαδήμο και έχει εξαιρετικές αναμνήσεις, αλλά όπως σημείωσε κάποιοι εκβίασαν αυτή τη συνεργασία.

Αναφερόμενος σε όσους τον κατηγορούν για "κωλοτούμπες" δήλωσε χαρακτηριστικά "Μου λένε: κωλοτούμπες και πιρουέτες! Όταν σε κυνηγάνε θηρία και μεγάλα ψάρια στη θάλασσα, αν μείνεις στη σταθερή πορεία θα σε φάνε! Πρέπει να κάνεις κινήσεις. Και με τις κινήσει ο ΛΑΟΣ πέτυχε τους στόχους του, να βγάλει έξω τα τζάκι και τώρα είμαστε παρόν!

Για άλλη μία φορά ο κ. Καρατζαφέρης τόνισε πως δεν μπορούσε να αποφασίσει την τύχη της χώρας, τα επόμενα 50 χρόνια μέσα σε μία ώρα και επανέλαβε πως για αυτό το λόγο ζήτησε έκθεση του Ελεγκτικού Συμβουλίου Κράτους, Τράπεζας Ελλάδος κλπ. 

Πηγή:Newsit.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...