Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Α.Τσίπρας: "Κυβέρνηση που καταρρέει δεν διαπραγματεύεται"



Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπελυσε από το βήμα της Βουλής ο Πρόεδρος της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.
"Μια κυβέρνηση και ένα πολιτικό σύστημα που καταρρέει δεν διεκδικεί και δεν διαπραγματεύεται. ¨Οταν μάλιστα αυτή η κυβέρνηση δεν έχει την λαϊκή εντολή και είναι σε δυσαρμονία με την λαϊκή βούληση, είναι κυβέρνηση που βρίσκεται σε πόλεμο με τον ίδιο τον λαό της. Ο κόσμος, έφαγε τόνους χημαικά και δεν διαλύεται και είναι έξω και διαδηλώνει. Και αναλαμβάνουν δράση οι δυνάμεις του παρακράτους."

Και συνέχισε: "Το χειρότερο όλων είναι ότι επιχειρείτε να τρομοκρατήσετε. Δεν σας έχει μείνει κανένα επιχείρημα που να μπορέι να σταθεί στη λογική και κατεφεύγεται στο φόβο και τον τρόμο. Στελνετε μαζικά τον κόσμο στα σουπερ μαρκετ και στα ΑΤΜ. Μόνο στον φόβο ποντάρετε. Ο φόβος είναι η τελευταία σας ζαριά."

"Η ψήφιση του σημερινου πακέτου μέτρων θα αποτρεψει ή θα φερει πιο κοντα αυτό το ενδεχόμενο. Γιατι κρύβεστε πισω από κινδυνολογίες και δεν λέτε την ανήθεια. Το ίδιο το PSI ενέχει τον κίνδυνο του πιστωτικού γεγονότος.
Ακόμη και αν εγω έχω άδικο και όλα δρομολογηθουν ευνοϊκά γιατί δεν μας λέτε πάνω σε ποιο σενάριο πορεύεστε;"

Ο κ. Τσίπρας μίλησε για φτωχοποίηση των ελλήνων και εκποίηση της δημόσιας περιουσίας.

Εξαπέλυσε και επίθεση στον Ευάγγελο Βενιζέλο λέγοντας : "Ακούμε τον υπ. Οικονομικών να βρίσκεται σε παραλήρημα επιθετικότητας. Είναι γνωστό πως η επιθετικότητα φανερώνει ενοχή! Έκανε επίθεση χθες στον Παναγιώτη Λαφαζάνη. Μακάρι το ελάχιστο από αυτή τη στάση να την επιδείκνυε και απέναντι στην Τρόικα, εταίρους, πιστωτές. Επέλεξε να παριστάνει λέοντα στο λαό και την όρνιθα στην Τρόικα και τους πιστωτές."

Και κατέληξε: "Ο ελληνικός λαός δεν δείλιασε ποτέ, και αν αυτό δεν το γνωρίζετε δεν έχετε παρά να αντικρίσετε το Θεοδωράκη και Γλέζο. Σας καλώ να συνειδητοποιήσετε ότι κριτής όλων μας είναι η ιστορία και όχι οι χρεοκοπημενες πολιτκές μιας καταρρέουσας εξουσίας."

Πηγή:Newsit.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...