Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Γεωργιάδης: Ένα γκολ στην Ιταλία!


  
Ο Γιώργος Γεωργιάδης μίλησε στο gazzetta.gr για την αναμέτρηση με την Ουντινέζε, για την παρουσία των φιλάθλων στην Ιταλία και στο παιχνίδι με τον Άρη.
Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου που θα επιστρέψει στην 11αδα στο παιχνίδι της Πέμπτης για το Europa League μίλησε στο gazzetta.gr για την πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Φρίουλι. Ο Γεωργιάδης αρχικά αναφέρθηκε στο αποτέλεσμα που επιθυμεί να φέρει ο ΠΑΟΚ το βράδυ της Πέμπτης στην Ιταλία.

«Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι και γα τις δύο ομάδες. Ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη δείχνει ένα πολύ καλό πρόσωπο και αυτό έχουμε σκοπό να επαναλάβουμε το βράδυ της Πέμπτης στο Φρίουλι. Στόχος μας είναι να πετύχουμε ένα γκολ και να φύγουμε από την Ιταλία με ένα θετικό αποτέλεσμα».
 
Ποιο είναι αυτό το αποτέλεσμα κατά την γνώμη σου που θα βοηθήσει την ομάδα σου στον επαναληπτικό της Τούμπας να πάρει την πρόκριση για τους «16» του θεσμού;
«Το ιδανικότερο θα είναι να φύγουμε με την νίκη, όμως στόχος μας είναι να πετύχουμε τουλάχιστον ένα γκολ στην έδρα της Ουντινέζε. Έχουμε τις δυνατότητες ως ομάδα και το έχουμε αποδείξει μέχρι στιγμής στην πορεία που διαγράφουμε στο Europa League».
 
Ο αντίπαλος σας θα έχει δύο σημαντικές απουσίες Ντι Νατάλε και Ίσλα. Αυτό θα κάνει πιο εύκολο το έργο σας στο Ούντινε;
«Είναι θετικό για μας που δύο ποιοτικοί παίκτες όπως οι Ντι Νατάλε και Ίσλα δεν θα αγωνιστούν την Πέμπτη. Είναι τα λεγόμενα βαριά χαρτιά της Ουντινέζε και αυτό για μας είναι μια βοήθεια. Σίγουρα νιώθουμε καλύτερα, όμως δεν σημαίνει πως θα είμαστε πιο χαλαροί. Κοιτάμε την ομάδα μας και τον στόχο που έχουμε. Το ότι δεν θα παίξουν οι δύο ποδοσφαιριστές δεν αφορά εμάς ως ΠΑΟΚ, αλλά την Ουντινέζε».
 
Σε ποια κατάσταση βρίσκεται η ομάδα σου μετά την νίκη επί του ΟΦΗ; 
«Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά. Σίγουρα η νίκη επί του ΟΦΗ μας βοήθησε μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Όμως τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι τελείως διαφορετικά. Ξεχνάς τα πάντα και επικεντρώνεσαι στον συγκεκριμένο αγώνα. Είχαμε και έχουμε μια σειρά πολύ δύσκολων αγώνων και αυτό μας αρέσει».
 
Στο πλευρό σας θα  βρίσκονται περισσότεροι από 4000 οπαδοί του ΠΑΟΚ που θα ταξιδέψουν στο Ούντινε με κάθε μεταφορικό μέσο.
«Δεν χρειάζεται εγώ να μιλήσω για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Το έχουν δείξει εκατομμύρια φορές ότι βρίσκονται κοντά στην ομάδα σε όποιο γήπεδο, σε όποια χώρα και αν αγωνίζεται η ομάδα τους. Το δείχνουν και τώρα παρότι υπάρχουν οικονομικά προβλήματα σε κάθε σπίτι. Πιστεύω ότι στην μικρή Τούμπα που θα δημιουργήσουν στο Φρίουλι θα πανηγυρίσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».
 
Μετά την Ουντινέζε ακολουθεί το τοπικό παιχνίδι με τον Άρη στην Τούμπα. Θα ήθελες να κάνεις κάποιο σχόλιο γι’ αυτό το παιχνίδι;
«Το μυαλό μας είναι αποκλειστικά στο παιχνίδι με την Ουντινέζε. Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Ιταλούς θα σκεφτούμε τον Άρη και το τι σημαίνει αυτή η αναμέτρηση».
 
Πηγή:gazzetta.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...