Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Η Σάρον Στόουν επιστρέφει ως... θύμα!


Είκοσι χρόνια μετά το «Βασικό Ενστικτο», που την καθιέρωσε ως sex symbol, η Σάρον Στόουν επιστρέφει με ένα ακόμα σεξουαλικό θρίλερ. Αυτή τη φορά όμως η σταρ του Χόλιγουντ, στην ταινία «Αttachment», γίνεται αυτή το θύμα του άνδρα από τον οποίο σαγηνεύεται και ο οποίος αποδεικνύεται εφιάλτης! Στο θρίλερ που σκηνοθετεί ο Τόνι Κέι και του οποίου το σενάριο υπογράφει ο Κρίστοφερ Ντένχαμ, η 54χρονη πρωταγωνίστρια υποδύεται μια παντρεμένη γυναίκα που γνωρίζει έναν φοιτητή κολεγίου, αλλά το λάθος της να υποκύψει στη γοητεία του για μία μόνο βραδιά θα της κοστίσει ακριβά.

Ο νεαρός την ερωτεύεται με πάθος και αρχίζει να αποκτά εμμονή μαζί της, με απρόβλεπτες συνέπειες. Την παρακολουθεί, την πολιορκεί με τηλεφωνήματα και αρχίζει να βγαίνει με την κόρη της τρομοκρατώντας εκείνη και την οικογένειά της. Τα γυρίσματα της ταινίας που, αν κρίνει κανείς από την πλοκή της, θα είναι για γερά νεύρα θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο.

Μετά από αποχή αρκετού διαστήματος η σέξι Σάρον Στόουν δείχνει να επανέρχεται δριμύτερη στο προσκήνιο της σοουμπίζ. Μόλις τελείωσε τα γυρίσματα του θρίλερ δράσης με τίτλο «The Mule», ενώ αυτό το διάστημα γυρίζει τις σκηνές της στην ταινία «Lovelace», στην οποία έχει τον ρόλο της μητέρας της πορνοστάρ Λίντα Λάβλεϊς.

Η Σάρον Στόουν αποδεικνύεται σταθερή αξία στο Χόλιγουντ. Παρά το γεγονός ότι έχει φτάσει στα 54 χρόνια, διεκδικεί ρόλους που τονίζουν τη θηλυκότητά της.

Παράλληλα έχει καταφέρει να κερδίσει την εκτίμηση τόσο των συναδέλφων της όσο και του κόσμου, συμμετέχοντας σε φιλανθρωπίες με πολύ διακριτικό τρόπο και κρατώντας τα τρία παιδιά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

ΠΗΓΗ: Espresso

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...