Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Η Ελεονώρα συνεχίζει τον χορό της!



Μετά το «Dancing with the stars», όπου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, η όμορφη παρουσιάστρια όχι μόνο συνεχίζει τα μαθήματα χορού, αλλά ετοιμάζει βαλίτσες για να συμμετάσχει και σε διαγωνισμούς στο εξωτερικό, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso.
Καθημερινά κάνει δύο ώρες πρόβα με δασκάλα την Γκαλένα Βελίκοβα, η οποία φέρεται να αποκάλυψε στην εφημερίδα: «Η Ελεονώρα ετοιμάζεται πυρετωδώς για να λάβει μέρος σε διεθνείς διαγωνισμούς χορού στο εξωτερικού εκπροσωπώντας την Ελλάδα, αλλά τώρα δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Θα τα μάθετε εν καιρώ γιατί θα γίνει προς το καλοκαίρι».

Η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία ξεχώρισε στο φιλανθρωπικό σόου του ΑΝΤ1, με παρτενέρ της τον Ηλία Λαδά, μπορεί να μην κέρδισε την πρώτη θέση -αν και πολλοί τη θεωρούσαν φαβορί- κατάφερε όμως να ξεχωρίσει, δείχνοντας ένα ακόμη ταλέντο της. Αυτό διέκρινε και η Γκαλένα, η οποία εδώ και καιρό την προετοιμάζει για σημαντικούς διαγωνισμούς, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να τη δούμε και στο «Five dance», στο οποίο οι διαγωνιζόμενοι παρουσιάζουν μία, τρεις ή πέντε χορογραφίες σε διαφορετικούς χορούς.

Ήδη με τον παρτενέρ της έχουν ολοκληρώσει τις χορογραφίες σε ρούμπα, τσα-τσα και σάμπα και τώρα φαίνεται να προχωρούν στην επόμενη, που είναι το jive. Φυσικά απώτερος στόχος της είναι να συνεχίζει να κάνει αυτό που αγαπάει, τον χορό, όχι όμως σε επαγγελματικό επίπεδο. Μέσα από αυτό βρήκε τον τρόπο, όχι μόνο να κάνει κάτι που την εκφράζει, αλλά να διατηρεί τέλεια σιλουέτα, βάζοντας πολλούς να αναρωτιούνται ποιο είναι το μυστικό της.

Για την Ελεονώρα Μελέτη ο χορός αποτελεί εκτόνωση από την καθημερινότητα και σε καμία περίπτωση, όπως δηλώνει σε φίλους και συνεργάτες της, δεν σκέπτεται να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτόν. Αλλωστε, η τηλεόραση είναι κάτι που τη γεμίζει, όπου και δίνει τον καλύτερό της εαυτό. Μέσα από τον χορό είδε το σώμα της να αλλάζει, κάτι που τη γεμίζει χαμόγελα και ακόμη περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Πηγή:Real.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...