Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Διέγραψαν την κόρη του στο Facebook και τους εκτέλεσε!

Διέγραψαν την κόρη του στο Facebook και τους εκτέλεσε!

Η πολιτεία Tennessee των Η.Π.Α. συγκλονίζεται από ένα φρικιαστικό έγκλημα. Ένας 60χρονος άντρας πυροβόλησε και σκότωσε νεαρό ζευγάρι, επειδή, όπως υποστηρίζει, διέγραψαν την κόρη του από το Facebook!

Δράστης του άγριου φονικού είναι ο Marvin Potter, και θύματα ο 36χρονος Billy Payne Jr,  και η 23χρονη κοπέλας του Billie Jean Hayworth. Τα θύματα είχαν παραπονεθεί στην αστυνομία ότι η 30χρονη Jenelle Porter, κόρη του δράστη,  τους παρενοχλούσε επανειλημμένα, αφού την διέγραψαν από φίλη στο Facebook.
Παρά τα παράπονά τους, ο σερίφης της περιοχής τους είπε ότι είναι είναι παράλογο κάποιος να τους απειλεί επειδή απλά διέγραψαν την κόρη του από το κοινωνικό δίκτυο.
Τα δυο θύματα είχαν πληγές στο κεφάλι από πυροβολισμούς, ενώ το οκτάμηνο μωρό της Billie Jean  Hayworth βρέθηκε στην αγκαλιά της, ευτυχώς ζωντανό. Ο δράστης επιμένει να υποστηρίζει ότι ο μόνος λόγος, που τους σκότωσε, ήταν η διαγραφή της κόρης του.
Ωστόσο για συνέργεια κατηγορείται και ένας φίλος του 60χρονου, ο 38χρονος Jamie Curd, ο οποίος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ήθελε να έχει ερωτική σχέση με την δολοφονημένη κοπέλα.
Όπως φαίνετα το κίνητρο της δολοφονίας δεν ήταν μόνο η διαγραφή του 30χρονης γυναίκας από το Facebook, αλλά αν μη τι άλλο ήταν η αφορμή που έψαχνε ο δράστης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...