Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

O Ντελ Πιέρο "ξύπνησε" 12χρονη που ήταν σε κώμα!


 
Ενα δωδεκάχρονο κορίτσι, «ξύπνησε» από το κώμα στο οποίο βρίσκόταν, χάρη και σε ηχογραφημένο και βιντεοσκοπημένο μήνυμα που απέστειλε ο ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους, Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο.
Την Κυριακή, 22 Ιανουαρίου, η Τζάντα απο την Καλαβρία έπεσε σε κώμα ενώ έβλεπε, με τον πατέρα της, τις κύριες φάσεις της τελευταίας αγωνιστικής της Α' Εθνικής Κατηγορίας.

Οι γονείς της την μετέφεραν στο νοσοκομείο του Κρότωνα και ζήτησαν αμέσως τη βοήθεια και του ποδοσφαιριστή- σύμβολο της Γιουβέντους, τον οποίο η δωδεκάχρονη από την Καλαβρία θαυμάζει και αγαπά.

Ο «'Αλεξ», όπως τον αποκαλούν οι φίλαθλοι, έστειλε πρόθυμα ένα βιντεοσκοπημένο και ένα ηχογραφημένο μήνυμα, στο οποίο, μεταξύ άλλων, της έλεγε: «Γεια σου Τζάντα, είμαι ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο. Εύχομαι να ξυπνήσεις το γρηγορότερο δυνατόν, ώστε να μπορέσεις να δεις τόσα δικά μου, δικά μας, ματς. Να έλθεις να μας δεις από κοντά και να έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε».

Μετά τις πρώτες, κιόλας, φορές που η μικρή ασθενής άκουσε το μήνυμα, η σοβαρότατη κατάστασή της άρχισε να βελτιώνεται. «Η Τζάντα, πρώτα κούνησε ελαφρά το αριστερό της χέρι και ύστερα από λίγες ώρες φώναξε την μητέρα της. Εικοσιτέσσερις ώρες αργότερα ξανάρχισε να μιλά κανονικά και ζήτησε να της φέρουν παγωτό», αφηγήθηκε ο πατέρας της στον ιταλικό Τύπο.

«Η ευτυχία μας δεν γίνεται να περιγραφεί με λόγια. Ευχαριστούμε όλους. Τους γιατρούς, τον σπουδαίο Ντελ Πιέρο και τη βοήθεια που έφτασε από τον ύψιστο», δηλώνουν τώρα οι γονείς της μικρής.


Πηγή:Newsit.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...