Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Και τώρα Ουντινέζε...


Στον ΠΑΟΚ αφήνουν πίσω τους τη νίκη επί του ΟΦΗ και επικεντρώνονται στο ματς με την Ουντινέζε για τους ''32'' του Europa League.Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ξεκινάει, με τον Λάζλο Μπόλονι να περιμένει να δει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Στέφανος Αθανασιάδης. Ο νεαρός άσος νιώθει ήδη καλύτερα και είναι έτοιμος να επιστρέψει. Σήμερα θα φανεί, ωστόσο, αν μπορεί να τον υπολογίζει ο Μπόλονι για το δύσκολο ματς με τους Ιταλούς.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει για την Ιταλία την Τρίτη.

Τρεις εβδομάδες εκτός ο Ίβιτς

Σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκε ο Βλάνταν Ιβιτς για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετώπισε στο Ηράκλειο της Κρήτης, όταν αποχώρησε στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ, με πόνους στον αριστερό προσαγωγό. Η αναλυτική ιατρική εξέταση, έδειξε πως ο Ίβιτς έχει υποστεί, θλάση πρώτου προς δεύτερο βαθμό στον αριστερό προσαγωγό.

Και η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους, προσδιορίζεται σε 3 εβδομάδες. Ο Ίβιτς κατά συνέπεια, θα χάσει τα παιχνίδια με τη Ουντινέζε (τη προσεχή Πέμπτη), τον Άρη (τη ερχόμενη Κυριακή), τον αγώνα ρεβάνς με τη Ουντινέζε που θα γίνει στη Τούμπα στις 23 Φεβρουαρίου, το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο άδειο ΟΑΚΑ (λόγω τιμωρίας των Πρασίνων) και θα κάνει μια μεγάλη προσπάθεια για να προλάβει το επόμενο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα στις αρχές Μαρτίου. Ο Ίβιτς αισιοδοξεί πως μπορεί να επιστρέψει πιο σύντομα στη ενεργό δράση.

ΠΗΓΗ: www.pamesports.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...