Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Τα «γιατί» ενός πανηγυρισμού!


Πολλοί ήταν αυτοί που σχολίασαν τον πανηγυρισμό του Γιώργου Καραγκούνη μετά το γκολ του στη χθεσινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη.Ο «Κάρα» φάνηκε να ξεσπάει και μεταξύ άλλων να δείχνει προς τον πάγκο λέγοντας κάποια όχι και τόσο κοσμητικά επίθετα. Πάνω στην ένταση του αγώνα βέβαια και με τη σκέψη ότι ο «Κάρα» ουδέποτε έχει δημιουργήσει πρόβλημα είτε παίζει είτε δεν παίζει. Σίγουρα, πάντως, ο Καραγκούνης είχε πολλούς λόγους να πανηγυρίζει έξαλλα.

Πρώτα απ' όλα γιατί βοήθησε τα μέγιστα τον Παναθηναϊκό για τη νίκη, σε μια από τις ελάχιστες φετινές καλές του εμφανίσεις. Δεύτερον γιατί πέτυχε το πρώτο του γκολ με το Τριφύλλι μετά από δύο χρόνια και κάτι (τελευταίο του γκολ με τον Πανθρακικό στις 17 Ιανουαρίου του 2010). Τρίτον γιατί έχει έναν προπονητή που δεν τον υπολογίζει και του το έχει δείξει όχι μόνο για το αρχικό σχήμα αλλά και τις περισσότερες φορές ούτε ως επιλογή από τον πάγκο.

Αυτό, όμως, που λησμονούν αρκετοί είναι ότι φέτος εκτός απροόπτου είναι η τελευταία σεζόν του Καραγκούνη στον Παναθηναϊκό. Το συμβόλαιό του λήγει, έχει πια «πατήσει» τα 35 και βέβαια με τόσα οικονομικά προβλήματα δεν γίνεται να παραμείνει ούτε με το 1/3 των τρεχουσών αποδοχών του (1 εκατ. ευρώ περίπου). Ο «Κάρα», ένα γέννημα - θρέμμα του Παναθηναϊκού, θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στο Τριφύλλι. Μα πάνω απ' όλα να φύγει με πολύ ψηλά το κεφάλι. Εμφανίσεις σαν τη χθεσινή δείχνει ότι είναι κοντά στο στόχο του.

ΠΗΓΗ: www.pamesports.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...