Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Η εξομολόγηση της Βίκυς Καγιά!



Η Βίκυ Καγιά είναι μία από τις πιο όμορφες και κομψές Ελληνίδες. Από τα ελάχιστα μοντέλα που άφησαν τη σφραγίδα τους στην ελληνική μόδα και έκαναν καριέρα και στο εξωτερικό. Η Βίκυ Καγιά μίλησε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» και το νέα τους επαγγελματικό βήμα, τα πρώτα της χρόνια στο χώρο της μόδας αλλά και την οικογένεια που θέλει να δημιουργήσει μετά το γάμο της. Το μοντέλο-παρουσιάστρια μίλησε για την απόφαση της να εγκαταλείψει τη Νέα Υόρκη και να επιστρέψει στην Ελλάδα

«Στην αρχή μετάνιωσα. Πολύ. Αλλά ήταν τόσο όμορφη η σχέση μου με τον Νίκο που δεν ήθελα και να φύγω. Σκέφτηκα πως στη ζωή δεν μπορείς να έχεις όλα μαζί. Στην αρχή η μόνιμη μου μουρμούρα από μένα ήταν να μετακομίσουμε και οι δυο εκεί. Αλλά δεν γινόταν. Εδώ είναι η δουλειά του, η οικογένειά του, οι φίλοι του. Τελικά έμεινα και δεν το είχα μετανιώσει καθόλου» είπε ενώ εξομολογήθηκε και πως είναι η ζωή της μετά το γάμο: «Αμέσως μετά τον γάμο τίποτα δεν είχε αλλάξει. Πέρασε το πρώτο τρίμηνο, πεντάμηνο, εξάμηνο. Μετά ξαφνικά γίναμε ένα, μια ομάδα. Ενώ ζούσαμε μαζί από πριν, ήμασταν τρελαμένοι ο καθένας με τη δική του δουλειά και τρέχαμε. Μας πήρε λίγο καιρό».

Όσο για τα δημοσιεύματα που ανά τακτά χρονικά διαστήματα τη θέλουν έγκυο, δίνει τη δική της απάντηση.«Δεν βλέπω αρνητικά το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων για το πότε θα κάνει παιδί μια κοπέλα που μόλις έχει παντρευτεί. Είναι το ελληνικό σύνδρομο. Δεν προλαβαίνεις να βγάλεις το νυφικό και όλοι ξεκινάνε "πότε θα κάνεις παιδί...»

Πηγή:Real.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...