Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

"Τελικά ερωτεύτηκα μία το πολύ δύο φορές..."



Είναι ο τραγουδιστής του έρωτα. Έχουμε ερωτευτεί, χωρίσει, αγαπήσει, κλάψει και παντρευτεί με τα τραγούδια του...
Ο Γιάννης Πάριος, ο μεγάλος Έλληνας ερμηνευτής μίλησε στο περιοδικό Glam για τον έρωτα, την οικονομική κατάσταση αλλά και τις φιλανθρωπικές συναυλίες στο Μέγαρο Μουσικής.

«Ο κύκλος του έρωτα στο δικό μας ανθρώπινο πλαίσιο κάποια στιγμή κλείνει και τελειώνει... Ο έρωτας είναι ένα ανεξέλεγκτο συναίσθημα που προκαλεί ένταση, πάθος και μεγάλο ενθουσιασμό. Ή που μπορεί να είναι μόνο ενθουσιασμός και όχι αληθινός έρωτας... Στη δική μου τη ζωή, μπορεί να πίστεψα ότι ερωτεύτηκα πολλές φορές, αλλά τελικά διαπίστωσα πως ήταν μία το πολύ δυο φορές!» είπε ο μεγάλο ερμηνευτής.

Όσο για το πως βλέπει την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη χώρα, ο Γιάννης Πάριος είπε: «Το πιο δύσκολο είναι να επανέλθει το χαμόγελο στα χείλη των ανθρώπων. Νιώθω ότι μας έχουν φορολογήσει το χαμόγελο και σε λίγο και τον αέρα που αναπνέουμε. (...) Πάντα υπάρχει ελπίδα και καλό είναι να μην την χάνουμε... Ο Έλληνας έχει περάσει μεταναστεύσεις, πολέμους, εμφύλιους, δικτατορίες... Πιστεύω ότι θα τα καταφέρει να βγει στο φως από το τούνελ»


Πηγή:Real.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...