Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2012

Χρύσπα: "Λυτρώθηκα που είπα ότι έκανα πλαστικές"!Η Χρύσπα μιλάει για τον έγγαμο βίο, τις πλαστικές και το ενδεχόμενο να γίνει μαμά!

Είναι μια από τις πιο sexy παρουσίες επί πίστας! Και παραδέχεται ότι η ομορφιά της και το sex appeal της δεν είναι καθ'όλα... φυσικά! Η Χρύσπα μίλησε στο περιοδικό "Λοιπόν" για τον έγγαμο βίο, το ενδεχόμενο να κάνει παιδί αλλά και τις πλαστικές επεμβάσεις!

Για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Παναγιώτη, η γνωστή τραγουδίστρια είπε ότι της έχει εμπιστοσύνη και ότι εκείνη τον ζηλεύει περισσότερο από εκείνον! "Είναι έξυπνος. Μπορεί να καταλάβει ότι η δουλειά μου επιβάλλει να εκτίθεμαι παραπάνω, να κάνω κάποιες προκλητικές εμφανίσεις, εγώ βάζω τα όρια. Δεν έχει πρόβλημα με αυτό, νιώθει καλά. Μου λέει: “από τη στιγμή που είναι εντάξει ο μπαμπάς σου με αυτό, εγώ δεν έχω πρόβλημα".

Επιπλέον, η ίδια αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να γίνει μαμά λέγοντας ότι δεν είναι ακόμη έτοιμη αλλά σε δύο χρόνια δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει και τόνισε το εξής: 
"'Οταν είπα στη μαμα μου ότι θα παντρευτώ, εκείνη το πήρε σαν ανέκδοτο. Δεν πίστευε κανένας από το περιβάλλον μου ότι θα παντρευτώ. Χωρίς βιασύνη… να με αξιώσει ο Θεός να κάνω ένα παιδάκι".

Τέλος, η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε και για τις πλαστικές επεμβάσεις καθώς εκείνη ήταν από τις ελάχιστες διάσημες που το παραδέχθηκαν δημόσια: "Κανείς δεν λέει τι κάνει στον χώρο από πλαστικές επεμβάσεις, αλλά δεν είμαστε χαζοί, αυτά φαίνονται. Γιατί να κομπλεξάρεις τον άλλον και να τους πεις ότι εγώ γεννήθηκα θεά; Δεν είχα λόγο να μη μιλήσω για τις πλαστικές. Ποτέ δεν ήμουν παχύσαρκη, αλλά από μικρή, 3 ετών, που έκανα χορό, πάντα είχα θέμα με τα κιλά μου. ‘Όταν έχεις μεγαλώσει με αυτήν την πίεση και σου δίνεται η ευκαιρία να μιλήσεις, αυτό λειτουργεί λυτρωτικά".

Πηγή:Tlife.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...