Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Η "ενδεκάδα" της Κατερίνας Παπουτσάκη!



Η Κατερίνα Παπουτσάκη μόλις συμπλήρωσε μια… ποδοσφαιρική ομάδα ερωτικών συντρόφων. Η γνωστή ηθοποιός με καταγεγραμμένα στο ερωτικό καρνέ της έντεκα γνωστά αγόρια της showbiz είναι αυτήν την εποχή μόνη. Με τον ερχομό του millennium η Κατερίνα Παπουτσάκη έκανε αισθητή την παρουσία της στον καλλιτεχνικό χώρο πρωταγωνιστώντας στον «Κόκκινο κύκλο» του Πάνου Κοκκινόπουλου, του σκηνοθέτη που πίστεψε στο ταλέντο της και της έδωσε την ευκαιρία να κάνει το πρώτο μεγάλο μπαμ. Τότε έβγαλε προς τα έξω το sexy ταμπεραμέντο της.

Δείτε την ενδεκάδα της Κατερίνας, όπως τους κατέγραψε η Espresso της Κυριακής:

1) Εκείνη την εποχή έδειχνε πολύ ερωτευμένη με τον συνάδελφό της Μιχάλη Μαρκάτη, έναν καλό ηθοποιό, ο οποίος συνειδητά αποφεύγει πάντα τα φώτα της δημοσιότητας. Η αλήθεια είναι πως με τον εν λόγω σύντροφο δεν απασχόλησε πολύ τα μίντια, όμως -όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές- ήταν ένας αληθινός έρωτας και από τις δύο πλευρές. Μόνο που η Κατερίνα «κουράστηκε» τόσο πολύ από την αγάπη του και έχοντας καταλάβει από μικρή ότι δεν είναι φτιαγμένη από την πάστα των γυναικών που με την πρώτη πάνε για γάμο και… πανηγύρια, τον χώρισε για να δοκιμάσει τον έρωτα στην αγκαλιά ενός «αναγνωρισμένου» θερμόαιμου άνδρα.

2) Πρόκειται για τον μελαχρινό κούκλο της πασαρέλας στη δεκαετία του ’90 Μάνο Πανταζή, ο οποίος μετά την Κάτια Ζυγούλη και άλλες πολλές αγκαλιές γνωστών γυναικών της showbiz βρήκε στην Κατερίνα τον μεγάλο έρωτα. Οι καυτές εμφανίσεις τους σε γνωστό μαγαζί στου Ψυρρή έδιναν την εντύπωση ενός hot ζευγαριού που θα μπορούσε να φτάσει μέχρι και στα σκαλιά της εκκλησίας. Αυτό όμως δεν συνέβη, αφού η τότε ανερχόμενη ηθοποιιός προτίμησε να μείνει και πάλι μόνη, επιλέγοντας στη συνέχεια να γίνει ζευγάρι με έναν επίσης ανερχόμενο συνάδελφό της, ο οποίος κατείχε επάξια τον τίτλο του ζεν πρεμιέ.

3) Μιλάμε για τον Αλέξη Γεωργούλη, με τον οποίο όμως δεν ήταν πολύ καιρό μαζί. Οπως λέγεται, και οι δύο εκείνη την εποχή κυνηγούσαν περισσότερο τα επαγγελματικά τους από έναν σοβαρό ερωτικό δεσμό.

4) Αμέσως μετά τον χωρισμό της από τον Γεωργούλη, η Παπουτσάκη ξεκίνησε να κάνει διάφορα… νυχτοπερπατήματα σε γνωστά μπουζουξίδικα. Είναι η εποχή που θα της χρεώσουν δύο δεσμούς με γνωστούς τραγουδιστές: πρώτα με τον Χρήστο Χολίδη και στη συνέχεια...

5) ...Με τον Νίνο. Η ηθοποιός έδωσε λαβές για πολλά σχόλια με το να πηγαίνει συχνά στα κέντρα όπου εμφανίζονταν οι δύο τραγουδιστές, αλλά ποτέ δεν επιβεβαίωσε τις φήμες ότι είχε δεσμό μαζί τους. Αυτό που κατάφερε με τη στάση της να μη μιλάει ανοιχτά για το τι τρέχει με τα προσωπικά της, ήταν το να… εξαγριώσει τους παπαράτσι και από τότε έως σήμερα να μην την αφήνουν σε χλωρό κλαρί. Ομως το γεγονός ότι το όνομά της είχε αρχίσει να συνδέεται με πολλούς και -γιατί όχι;- ωραίους άνδρες και να παίζει σταθερά σε περιοδικά και εκπομπές με κουτσομπολίστικο περιεχόμενο, ανέβασε τις μετοχές της στα ύψη του χρηματιστηρίου της εγχώριας showbiz.

6) Αντίθετα με τον Νίνο και τον Χολίδη, ο δεσμός της με τον τότε πρωτοεμφανιζόμενο τραγουδιστή Κώστα Καραφώτη έγινε talk of the town, αφού ο έρωτάς τους επιβεβαιώθηκε και από τις δύο πλευρές. Ο «Fame story» τραγουδιστής έκανε σχέση με την Κατερίνα έχοντας χωρίσει από τη Μάρω Λύτρα, η οποία ήταν μαζί του στο ίδιο μουσικό reality, και ο δεσμός τους αποτέλεσε μεγάλο θέμα, ειδικά μετά την έξοδό τους από το παιχνίδι. Φυσικό ήταν, λοιπόν, να πέσουν όλα τα φώτα πάνω στην Κατερίνα που «έκλεψε» την καρδιά του μετά την αποτυχημένη σχέση του με τη Μάρω. Δυστυχώς, το ίδιο άδοξο τέλος είχε, ύστερα από πολλά πισωγυρίσματα, και η σχέση του Καραφώτη με την Παπουτσάκη. Από τις… μπηχτές που έπεσαν και από τις δύο πλευρές (μετά τον χωρισμό τους) βγήκε το συμπέρασμα ότι το τέλος της σχέσης τους δεν ήταν καθόλου… βελούδινο.

7) Εχοντας κλείσει έναν κύκλο με δεσμούς από τον χώρο των τραγουδιστών, η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία είχε αρχίσει να ξεδιπλώνει το ταλέντο της στον καλλιτεχνικό χώρο και να θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα ονόματα ακόμη και στο λεγόμενο ποιοτικό θέατρο, κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον του Γιώργου Κιμούλη. Ο καλός ηθοποιός τής πρότεινε να συνεργαστούν στη σκηνή στο έργο «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα», δίνοντας την εντύπωση ότι η… εκπαίδευση συνεχίστηκε -έστω για σύντομο χρονικό διάστημα- και από προσωπικής πλευράς.

8) Το βέβαιο είναι ότι στη συνέχεια ερωτεύτηκε στο γυαλί αλλά και στη ζωή τον συμπρωταγωνιστή της στο σίριαλ «Εχω ένα μυστικό» Αλέξανδρο Μπουρδούμη. Αλλά και πάλι το ειδύλλιο δεν είχε ευτυχή κατάληξη. Τελείωσε σύντομα, για να δώσει στην Κατερίνα - «Αλίκη» την ευκαιρία να… εκτονωθεί για λίγο στην αγκαλιά του...

9) ...Αντώνη Κανάκη. Οι παπαράτσι και πάλι έκαναν το θαύμα τους, συλλαμβάνοντας την Κατερίνα και τον «Mister Αρβύλα» (και οι δύο είχαν πάει στον γάμο της Σίσσυς Χρηστίδου με τον Θοδωρή Μαραντίνη) να ανταλλάσσουν καυτά φιλιά μες στη θάλασσα…

10) Πριν από περίπου δύο χρόνια, η Κατερίνα φάνηκε ότι ήταν πολύ ερωτευμένη στο πλευρό του νεαρού συναδέλφου της Ορέστη Τζιόβα. Και ενώ όλα έδειχναν πως πρόκειται για ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι (με συγκατοίκηση στο σπίτι της, κοινά ταξίδια στο εξωτερικό, αγαπούλες, φιλάκια και… αβγοπόλεμο με τους παπαράτσι) μάθαμε πριν από λίγο καιρό πως η ηθοποιός έγινε… λαγός και από αυτήν τη σχέση.

11) Επόμενη σχέση της Κατερίνας Παπουτσάκη, πολύ σύντομη και τελευταία στη λίστα, ήταν με τον επίσης συνάδελφό της Πέτρο Λαγούτη. Ακόμη ένας ερωτικός σύντροφος της όμορφης Κρητικοπούλας που προστέθηκε και αυτός στον κύκλο των «χαμένων εραστών» της.

Πηγή:Real.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...