Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Ο «οδηγός» της Gwyneth Paltrow για… τέλειο sex!


Η 39χρονη ηθοποιός που είναι παντρεμένη με τον τραγουδιστή των Coldplay Chris Martin, έδωσε μερικές hot συμβουλές στα ζευγάρια, ενόψει και του εορτασμού του «Αγίου Βαλεντίνου». Τους πρότεινε λοιπόν το βιβλίο «Nights of Great Sex», το οποίο και συνιστά σε όλα τα ζευγάρια: Μέσω του προσωπικού της site, χρησιμοποίησε μάλιστα και μερικές «συμβουλές» που έχουν «πιάσει» σ΄εκείνη και τοΝ σύντροφο της!

«Τα ζευγάρια, πρέπει να χρησιμοποιούν λάδια, φτερά αλλά και οδηγό του sex!» ήταν η πρώτη της ερωτική συμβουλή. Και πρόσθεσε: «κατά τη διάρκεια της μέρας, καλό είναι να κάνει ρομαντικές εκπλήξεις ο ένας στον άλλον. Αυτές καλό είναι να ξεκινάνε με το πρωινό σας. Γράψτε σημειώματα στο σύντροφο σας, κολλήστε τα στο ψυγείο και ζωγραφίστε πάνω τους μια καρδιά».

Τι άλλο συμβουλεύει; να αφιερώνουν ρομαντικά τραγούδια ο ένας στον άλλον, ενώ καλό είναι όπως είπε μερικά από τα τραγούδια να είναι και πιο… «ροζ» ώστε ν΄ανάψουν λιγάκι τα αίματα! Για την Gwyneth, «η αναμονή και το μυστήριο, κάνουν ακόμα και την πιο απλή χειρονομία συναρπαστική!»

Επίσης, προτείνει να στέλνουμε λουλούδια στους αγαπημένους μας, και μετά ν΄ακολουθεί ένα ρομαντικό δείπνο! «Αργότερα το βράδυ, καλό είναι ν΄ανοίξουμε και κάνα βιβλίο «Kama Sutra» ώστε να πάρουμε ιδέες» καταλήγει η 39χρονη ηθοποιός!

ΠΗΓΗ: star.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...